Γιατί χρειάζεστε έναν ασφαλιστικό σύμβουλο;

Όλα γίνονται πλέον online κι εμείς ακολουθούμε αυτήν την τάση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ωστόσο, ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι αναγκαίος.

Εμπιστευθείτε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο κι εσείς ζήστε χωρίς έγνοιες!

  1. Είναι ο ειδικός που θα σας καθοδηγήσει για την καλύτερη επιλογή ασφαλιστικού προϊόντος. Οι ασφάλειες αποτελούν ένα από τα πιο πολύπλοκα χρηματοοικονομικά προϊόντα. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος σας είναι έτοιμος να σας συμβουλεύσει για το ποιο προϊόν είναι το καταλληλότερο για το προφίλ σας.
  2. Ο ασφαλιστικός σύμβουλος αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της αίτησης ασφάλισης. Οι ασφαλιστικές εταιρείες σας στέλνουν σελίδες με όρους, εξαιρέσεις και προνόμια. Όταν θα λαμβάνετε e-mails με αρχεία που πρέπει να διαβάσετε και να υπογράψετε, γνωρίζετε πως να τα διαχειριστείτε; Ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες και τις ιδιαιτερότητες κάθε ασφαλιστικής εταιρείας.
  3. Αν έχετε απορίες, ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος μπορεί να τις απαντήσει. Τόσο οι καλύψεις όσο και οι όροι του συμβολαίου περιέχουν εξειδικευμένους ασφαλιστικούς όρους που δεν είναι πάντα ξεκάθαρο σε ποιες περιπτώσεις ισχύει η ασφαλιστική σας κάλυψη.
  4. Σε περίπτωση ζημιάς, ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος είναι δίπλα σας για να σας καθοδηγήσει ως προς τη διαχείριση της γραφειοκρατίας. Ένας ασφαλιστικός σύμβουλος θα σας εξηγήσει βήμα-βήμα τη διαδικασία για την αίτηση αποζημίωσης προς την ασφαλιστική εταιρεία. Θα επιταχύνει τις διαδικασίες έτσι ώστε η ζωή σας να επιστρέψει στην κανονικότητα όσον το δυνατόν ταχύτερα.
  5. Το καλύτερο είναι ότι οι υπηρεσίες ενός ασφαλιστικού συμβούλου δεν έχουν επιπλέον χρέωση για εσάς. Οι σύμβουλοι πληρώνονται από τις εταιρείες που εκπροσωπούν. Όσες περισσότερες εκπροσωπεί ένας ασφαλιστικός πράκτορας τόσο πιο αντικειμενικός είναι.

Επομένως, το να συμβουλεύεστε τον ασφαλιστικό σας πράκτορα δεν είναι απλά καλή ιδέα, είναι η καλύτερη ιδέα!

 

elGreek