Η εταιρεία μας

Η Lanova Α.Ε. απαρτίζεται από ανθρώπους με πολύχρονη εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναζητώντας την καλύτερη επιλογή για τους πελάτες μας. Προτεραιοτητά μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση στους πελάτες και συνεργάτες μας μένοντας δίπλα τους κατά την διάρκεια επιλογής ασφάλισης, διαπραγμάτευσης όρων, διαχείρισης κατάστασης σε περίπτωση ζημιάς.

Οι αξίες μας

Διαφάνεια, Αντικειμενικότητα, Ειλικρίνεια

Είμαστε Αμερόληπτοι και Αντικειμενικοί. Η φήμη μας,  η πιο πολύτιμη δύναμη μας, ενδυναμώνεται με τον επαγγελματισμό μας, τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια που αντιμετωπίζουμε τις υποχρεώσεις μας στον πελάτη. Δείχνουμε πάντα σεβασμό στους πελάτες, στους συνεργάτες και στους συναδέλφους μας. Προτεραιότητα μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων.

Προάσπιση των συμφερόντων του πελάτη

Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του και για μας είναι καθημερινή πρόκληση να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για το συμφέρον του.Συνεχής Βελτίωση στην Εξυπηρέτηση Πελατών. Οι πελάτες είναι το κέντρο της εταιρείας και για αυτό φροντίζουμε για την καλύτερη και ελεύθερη επικοινωνία, καθώς και την ευελιξία για την προσαρμογή στις ανάγκες τους

Ομαδικότητα

Όταν έχεις έναν από εμάς, έχεις όλους εμάς. Καταλαβαίνουμε πως για να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στον πελάτη θα πρέπει να δουλέψουμε σαν ομάδα. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι πλήρως καταρτισμένο για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας.
Το όραμά μας

Το όραμα μας είναι να παραμείνουμε μία αξιόπιστη εταιρεία, με ανθρώπους με πάθος για τη δουλειά τους που κάθε μέρα προσπαθούν για την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Οι άνθρωποι μας

Η ομάδα μας απαρτίζεται από ανθρώπους με όρεξη που επικεντρώνονται σε έναν και μοναδικό σκοπό, να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Η πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των ασφαλειών συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην παροχή ποιοτικής εξυπηρέτησης. Η υποστήριξη και η παροχή πληροφοριών για ασφαλιστικά προγράμματα είναι συνεχής

Πιστεύετε πως ταιριάζετε με την κουλτούρα της εταιρείας μας;

Στείλτε μας το βιογραφικό σας και δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας

elGreek